Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@15:42:36 GMT

وجود حضرت زهرا(س) محور اصلی حدیث کساء است

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۷۸۶۶۵

وجود حضرت زهرا(س) محور اصلی حدیث کساء است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین سید حسین مؤمنی دوشنبه شب طی سخنانی در آستانه میلاد حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کرامت اظهار کرد: بر اساس روایات متعدد در هنگام بروز و هجوم بلاها و ابتلائات مختلف در جامعه باید به بطن آن ابتلائات که نعمات الهی نهفته است توجه کرده و دست به دعا برداریم.

وی افزود: بر اساس روایت در بطن ابتلائات نعمات الهی نهفته است به همین علت بلا در رشد و کمال انسان مؤمن بسیار مؤثر بوده و می‌تواند خاصیت فرم دهی و صیقل دادن روح انسان را داشته باشد و انسان را در مسیر بندگی خداوند قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد حوزه علمیه تأکید کرد: اهتمام ورزیدن به قرائت حدیث کساء و توجه به محتوای بسیار ارزشمند این حدیث نظر و رحمت الهی را جذب می‌کند و بر اساس روایت قرائت این حدیث شریف نزول رحمت الهی، نزول ملائکه در جمع قرائت کنندگان، زدوده شدن اندوه، برطرف شدن غم و برآورده شدن حوائج را به دنبال دارد.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: محور اصلی حدیث شریف کساء، وجود مقدسه حضرت زهرا(س) است و این حدیث آموزه‌های بسیار ارزشمندی در خصوص تشکیل خانواده، تثبیت خانواده، توسعه خانواده، اهتمام به دعا، شیوه سخن گفتن مادران با فرزندان و همسران و والدین و… را دارد.

مؤمنی تأکید کرد: اخلاق در خانه و مراجعه به منزل به هنگام پریشانی و گرفتگی‌های روحی و جسمی به‌درستی در حدیث کساء بیان‌شده است اما متأسفانه بعضی از مردان به‌صورت مجردی با رفقای خود به تفریح می‌روند و پریشانی‌های خود را بیرون از منزل جستجو می‌کنند.

وی در ادامه گفت: اجتماع خانوادگی و خواندن دعا در شرایط امروز کرونایی و اهتمام به خواندن زیارت عاشورا، دعای کمیل، دعای توسل و… به همراه خانواده و اطفال از آموزه‌های حدیث کساء است که نباید از آن‌ها غافل شویم.

استاد حوزه علمیه اظهار کرد: شیوه سخن گفتن حضرت زهرا(س) با فرزندان و خطاب قرار دادن با القاب متین و زیبا، همچنین شیوه سخن گفتن این بانوی بزرگوار با حضرت علی(ع) به‌عنوان همسر و با رسول خدا به‌عنوان پدر از مضامین بسیار ارزشمند این حدیث شریف است.

وی افزود: مادران باید بدانند چگونه با فرزندان و همسران خود سخن بگویند و مواظب باشند ادب فرزندان نسبت به اجداد و بزرگ‌ترها رعایت شود.

مؤمنی خاطرنشان کرد: زیبا و با عطوفت سخن گفتن رسول خدا با فرزند و نوادگان خود، توجه و توسل به حضرت زهرا(س) در ابتلائات و رعایت ادب در حضور بزرگ‌ترها از دیگر آموزه‌های حدیث کساء است و باید بدانیم برای عرض حاجت دست به دامن حضرت زهرا(س) بشویم چراکه حضرت شفیعه امت رسول خدا در روز قیامت است.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: روایت قم رشد انسان حضرت زهرا س حدیث کساء سخن گفتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۸۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد

مدیر حوزه‌های علمیه کشور، گفت: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم،آیت‌الله علیرضا اعرافی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره علامه حلی(ع) در سالن همایش‌های مدرسه علمیه معصومیه قم با گرامیداشت روز معلم و یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مطهری، اساتید را پایه رشد علمی و توسعه و پیشرفت خواند.

وی با تقدیر از عملیات وعده صادق و تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع) افزود: امام صادق(ع) یک نقطه عطف و تحول بزرگ علمی و فرهنگی و سیاسی در جهان بودند و جایگاه آن حضرت کاملا ممتاز و ویژه است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور به کتاب 22 جلدی مسند الامام الصادق(ع) اثر مرحوم آیت الله حاج شیخ عزیزالله عطارودی(ره) اشاره کرد و گفت: مرحوم عطارودی احادیث موجود و باقی مانده از تراث امام صادق(ع) را جمع آوری کرده که به حدود 40 هزار متن حدیثی و روایی از حضرت می رسد.

به گفته اعرافی ثبت و ضبط 21 هزار و 44 راوی و شاگرد امام صادق(ع) نشان می‌دهد که عدد 4 هزار شاگرد عدد بی‌ربطی نیست. همچنین حدود 40 هزار حدیث و بیش از 22 هزار راوی در مقیاس آن زمان فوق العاده بزرگ است و نشان می دهد که امام صادق(ع) چه جایگاه و تاثیرگذاری عظیمی داشته اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر حدود 20 هزار حدیث امام باقر(ع) را به حدود 40 هزار حدیث امام صادق(ع) اضافه کنید قریب 60 هزار روایت و حدیث از صادقین(ع) در دست ماست و تقریباً نیمی از تراث حدیثی شیعه است و این دو امام بزرگوار بیش از نیمی از تراث روایی و حدیثی ما را افاضه فرموده اند.

به گفته وی معارف صادقین(ع) و به ویژه امام صادق(ع) از لحاظ شمول و استیعاب یعنی نسبت به تمام شاکله اندیشه دینی در رتبه اول است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور افزود: امامین صادقین(ع) به ویژه امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی با قرائت خاندان پیامبر(ص) را ارائه کردند. البته ما همه ائمه اطهار(ع) را نور واحد می دانیم و اگر تفاضلی هم بیان می شود آسیبی به آن نور واحد نمی زند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه اظهار داشت: امام صادق(ع) هم در میدان مواجهه با الحاد و اندیشه‌ها و فرق انحرافی بودند و هم در برابر کانون‌های سیاسی منحرف ایستادند و یک ساماندهی فرا زمانی را انجام دادند.

 اعرافی گفت: همه مدیون تراث عظیم امام صادق(ع) هستند و حوزه‌های علمیه باید به طور ویژه از این منظومه صیانت کنند و بازسازی متناسب با هر عصر و زمان را انجام دهند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با تاکید بر این که حوزه علمیه قم در 100 سال اخیر و به ویژه بعد از نهضت و انقلاب امام(ره) پرچمداری جامعی از مکتب امام صادق(ع) انجام داده است، تصریح کرد: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساماندهی کودکان گل فروش در حاشیه بهشت زهرا (س)
  • امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه قم رقم زد
  • امام صادق (ع) شاکله اندیشه دینی را بنا نهاد
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • حدیث روز | جایگاه نیّت
  • گفتمان انقلاب و ولایت در سراسر جهان تاثیرات گسترده داشته است
  • خشونت در دانشگاه‌های آمریکا برای حفظ آبرو است
  • عکس/ حدیث نصب شده در دیدار امروز معلمان با رهبر انقلاب
  • حدیث روز | با معلم خود چگونه برخورد کنیم؟